документація

четверг, 27 октября 2016 г.

Про що говорять ваші неусвідомлені малюнки та вподобання

Про що говорять ваші малюнки: кольори й символ


Спонтанні малюнки - це портрет нашого внутрішнього життя: схованих емоцій, неусвідомлених конфліктів і неясних домислів. А якщо вам у руки попадається не просто ручка, а кольорові олівці або фарби? За допомогою кольорів ми також проектуємо на аркуш паперу нашу особистість: думки, почуття, самовідчуття. Подивиться, що саме ви малюєте й до які кольори вам приємніше використовувати, і ви зможете дізнатися про себе щось нове й корисне

                                                        Кольори
Червоний - ви прагнете до лідерства, вам не вистачає нових завоювань і перемог. Можливо, у цей момент вам бракує яскравих емоційних вражень.

Яскраво-червоний - активний настрій на перемогу. У вас є сили, щоб перебороти всі перешкоди й домогтися успіху.

Помаранчево- червоний - знак порушення нервової системи. Це значить, що ви дозріли для якихось серйозних змін у житті. У жінок, наприклад, це може свідчити про бажання стати мамою

Рожевий - вам не вистачає ніжності й легкості.
Ймовірно, ви дещо втомилися від серйозної роботи, чітких планів, вас тягне до чого-небудь безтурботного.

Жовтогарячий - у вас з'явилася потреба в новому захопленні.
Можливо ви маєте бажання зайнятися чимось творчим, виразити свої емоції яким-небудь художнім способом. Як правило, настрій при цьому гарний та піднесений – вам так і кортить чимось зайнятися.

Жовтий - вам необхідно розкритися, показати себе, звернути на себе увага. А
ще вам не вистачає надії на краще й упевненості в завтрашньому дні. Тому ви намагаєтеся прагнути до нових перспекти у майбутньому, сподіваєтеся на велике щастя в далекому майбутньому. Ваша самооцінка злегка знижена.

Світло - жовтий - ви прагнете до спілкування й веселощів

Фіолетовий - ви маєте потребу в ідентифікації зі значими
ми для вас фігурами. Вам хочеться сховатися від повсякденних справ, і через це бажання ви проявляєте  безвідповідальність

Блакитний - мрієте про щось романтичне, піднесене, далеке. Ви хочете бути максимально відкритими, правдивими і при цьому зрозумілими. На даний момент ви спокійні й зібрані, ваші тіло й розум перебувають у повній гармонії.

Синій - ви прагнете до спокою, вам не вистачає самоти. Вам хочеться упорядкувати ваші справи, думки й почуття. У вас є потреба
бути в гармонії з оточуючими людьми й самим собою.

Темно- синій - вам потрібний спокій й повноцінний відпочинок.

Синьо- зелений- вам не вистачає впевненості, але не потрібно ставити собі  занадто тверді вимоги

Зелений - символізує потреб
у в самоствердженні, тягу до знань або бажання кар'єрного росту. При цьому ви завжди знаєте, чого хочете і вмієте будувати чіткі плани. Ви постійно повинні підтверджувати свій статус, інакше будете почувати занепокоєння й незадоволеність.

Коричневий - не вистачає фізичного відпочинку, ви шукаєте спокою. Вам потрібний домашній комфорт, теплота . Ви - людина
відповідальна, дисциплінована і ощадлива, прагнете до знань і нових відкриттів.

Чорний - звичайно ц
ей колір означає, що ви утомилися від людей, від життєвих перипетій, у вас депресія, і не хочеться не думати, не працювати, не спілкуватися. Ви показуєте свій протест проти існуючого положення речей і негативізм стосовно будь-яких авторитетів, підкреслюєте потребу у незалежності.

Сірий - вам важко пережити якісь дуже сильні емоції, і ви намагаєтеся відгородитися від них з допомог
ою раціональної думки. Ваш розум постійно бореться з безпричинною тривогою.

Білий - вибираючи його, ви прагнете звільнитися від неприємностей, забути щось погане й відкрити можливість для нового й позитивного. При цьому ви відчуваєте якусь порожнечу - перебуваєте як би «у підвішеному» стані. 

                                                       Фігури

Коло
 - великий і порожній - символ замкнутості в собі, він виражає ваше бажання відчути себе в безпеці, сховатися від нав'язливого й жорстокого миру за сильним плечем

Правильний п'ятикутник - пентагон
 - благополуччя й здоров'я. Ви почуваєте, що ваше життя цілком налажене, і прагнете все це закріпити, для вас дуже важливо «твердо стояти на ногах»
Правильний шестикутник - гексагон - краса й гармонія. Вам хочеться досягти щирокої життєвої рівноваги.

Цегельна кладка - вона говорить про те, що ви намагаєтеся зосередитися на одній важливій думці. Якщо кладка намальована акуратно, ваш характер відрізняється методичністю й послідовністю, ви точно знаєте, чого хочете.

Зубці (схожі на зуби пилки або гори) - символізують агресивність, що може бути позитивно
ю й означає бажання боротися, або негативною (злість, ворожість).

Сп
ірали, лабіринти, ходи - це ознака того, що ви перебуваєте в пошуках гармонії, свого життєвого шляху. Якщо лінії нахилені вправо, ви прагнете бути більше відкритим, якщо вліво - ви досить обережні. Нескінченні конструкції означають, що у вас, можливо, немає досить часу для роздумів про те, чого вам дійсно хочеться.

Свастика (зображується у вигляді хреста із загнутими під кутом або овально, частіше по напрямку годинної стрілки, кінцями). Всупереч укоріненим асоціаціям символічно вона позначає сприятливий і
щасливий об'єкт -  це символ щастя й світла.

Буває , що під час якоїсь справи (розмова по телефону, нарада, лекція) ми зовсім спонтанно починаємо малювати слова. Так - так, саме малювати: вичерчувати кожну букву, наділяти їх у рамки, підкреслювати й т.п. Слово в рамочці - це знак самоствердження й переконаності у своїй правоті, він так само може означати бажання переконати в цьому всіх інших.   Підкреслене прямою й рівною лінією слово виражає ваш стійкий намір, твердість думок на цей рахунок. Підкреслене хвилясто - сентиментальність і деяку нерішучість. Написане «павутиною», ледве помітно («як вилами поводі») - ви маєте сумнів або щось тільки  припускаєте.

Комментариев нет:

Отправить комментарий